Luister
Live
11 april 2021 - 16:19
Deel dit artikel:

Themabijeenkomst van raad over scenario's Eurocircuit

Op 22 april informeert het projectteam Eurocircuit opnieuw de gemeenteraad. Dit keer over de inhoud van de verschillende scenario’s en de inhoud van de rapportage die in wording is. Dit gebeurt tijdens een speciale themabijeenkomst vanaf 19.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis.

valkenswaard24 / Gemeente Valkenswaard • Beeld - Eurocircuit

Het doel van de avond is om de raad mee te nemen in de toekomstperspectieven die er zijn voor het Eurocircuit-terrein en hoe ze deze besproken hebben met alle betrokkenen en belanghebbenden.

Los hiervan loopt van 13 april tot en met 2 mei de digitale enquête onder een representatieve afvaardiging van alle inwoners van de gemeente Valkenswaard, uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau.

De themabijeenkomst is openbaar. Het projectteam ziet je graag op donderdagavond 22 april om dit belangrijke onderwerp te bespreken. Vanwege de coronamaatregelen is het nodig je van tevoren aan te melden als je bij de vergadering aanwezig wil zijn. Aanmelden kan tot uiterlijk 22 april 16.00 uur, bij de raadsgriffier, mevrouw drs. C. Miedema, via een mailbericht aan cobie.miedema@valkenswaard.nl, of telefonisch via 040-2083407.

Je kunt deze vergadering ook rechtstreeks volgen via een livestream. Bekijk hem op je computer, tablet of telefoon via webcast via valkenswaard.nl/webcast.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug