Luister
muziek
30 juli 2021 - 16:01
Deel dit artikel:

Reconstructie in Dommelen Zuid binnenkort van start

Aannemingsmaatschappij Van Gelder BV start met de werkzaamheden in Dommelen Zuid. Op 30 augustus start de reconstructie aan de Westerhovenseweg, het Brouwerijplein en een stuk van de Brouwerijdreef tot aan het Goudenrijderhof. Eerder ging de gemeente uit van startdatum 16 augustus, maar dat is niet meer het geval.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Gemeente Valkenswaard
Advertentie

Van Gelder heeft een omgevingsmanager, die de contactpersoon is voor inwoners tijdens deze reconstructie. De fasering van de werkzaamheden is als volgt:

  • Fase 1: Het werk vanaf ‘Boskalis’ tot aan de Westerhovenseweg 2. Deze werkzaamheden duren tot medio oktober, ervan uitgaande dat de nutsvoorzieningen aanleggen geen vertraging oplevert.
  • Fase 2 omvat het werk aan de Brouwerijdreef tot de bocht Goudenrijderhof en het Brouwerijplein inclusief de aansluiting op de Bergstraat. Deze werkzaamheden duren tot medio november, ervan uitgaande dat de nutsvoorzieningen aanleggen geen vertraging oplevert.

Omgevingsmanager M. Tonen is de contactpersoon voor inwoners die vragen hebben over de werkzaamheden en planning. Zij is bereikbaar op 06- 51578620 en via e-mail: mtonen@vangelder.com.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie