Luister
Live
28 september 2021 - 06:02
Deel dit artikel:

Kindercursus blokfluit, cello, harp en viool bij Centrum voor Muziek en Dans

Vanaf eind september gaan bij het Centrum voor Muziek en Dans (CMD) de cursussen Fluiten met Visjes, kindercello, kinderharp en kinderviool weer van start. Deze cursussen van tien lessen zijn bedoeld voor jonge muzikantjes van 4 tot 6 jaar die kennis willen maken met blokfluit, cello, harp of viool.

valkenswaard24 / Redactie

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal vijf kinderen. Ze leren op speelse wijze hun weg te vinden op het gekozen instrument. Met muzikale spelletjes en liedjes worden ze vertrouwd gemaakt met muziek en het instrument.

De kindercursussen starten op:
- Maandag 27 september Fluiten met Visjes (docente: Evelien Wolting)
- Maandag 27 september kindercello (docente: Rita Ernst-Kürtos)
- Dinsdag 28 september kinderharp (docente: Renske de Leuw)
- Woensdag 29 september kinderviool (docente: Liesbeth Hendrix)

Voor alle cursussen bij het CMD geldt dat ze zich houden aan de maatregelen rondom het coronavirus. Waar nodig werken ze in kleinere groepen en wordt de inhoud van de les aangepast.

Aanmelden

De kosten bedragen 98,00 euro per cursus van tien lessen. Interesse? Voor meer informatie over het aanbod en aanmelden kun je terecht op de website centrumvoormuziekendans.nl. Uiteraard kun je ook contact opnemen met de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans, via telefoonnummer 040-208359. De CMD-administratie is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 en 17.00 uur.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug