Luister
Live
20 november 2021 - 21:20
Deel dit artikel:

Jan en Jans Visser schenkt zitbankje aan gemeente Valkenswaard

Vrijdag 12 november vond de officiële overdracht plaats van een zitbankje dat het Jan en Jans Visser Fonds heeft geschonken aan de gemeente Valkenswaard.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Gemeente Valkenswaard

Wethouder Theo Geldens onthulde de bank op locatie, samen met een vertegenwoordiger van het Jan en Jans Visserfonds. De zitbank staat bij het fietspad over het Oude Spoorbaantracé (op korte afstand van het begin van het fietspad, nabij de Geenhovensedreef in Valkenswaard).

Op 15 juli 2004 is de stichting Jan en Jans Visser Fonds opgericht met als doel de nalatenschap van de heer en mevrouw Jan en Jans Visser zo goed mogelijk ten goede te laten komen aan educatieve activiteiten en projecten op het gebied van natuur, milieu en landschap in de regio Aalst-Waalre-Valkenswaard.

In Valkenswaard

De stichting Jan en Jans Visser Fonds wil het werk van Jan en Jans Visser voortzetten. Daartoe heeft de stichting het voornemen elk jaar een geldelijke ondersteuning beschikbaar te stellen voor activiteiten of projecten op het gebied van natuur en milieu in de regio van Aalst, Waalre en Valkenswaard.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug