Luister
Live
22 november 2021 - 12:28
Deel dit artikel:

Commissievergadering weer openbaar, maar ook online live te volgen

Op donderdag 2 december vergadert de commissie vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis. Deze commissievergadering is openbaar.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Michael van Tol

Je kunt de vergadering rechtstreeks volgen via een livestream. Bekijk deze op je computer, tablet of telefoon via valkenswaard.nl/webcast.

Je kunt de vergadering ook bijwonen. Vanwege de coronamaatregelen, vragen ze je om je van tevoren aan te melden bij de raadsgriffier, mevrouw drs. C. Miedema. Dat kan via een mailbericht aan cobie.miedema@valkenswaard.nl, of telefonisch via 040-2083407.

Spreekrecht

Bij een commissievergadering bestaat spreekrecht. Als je gebruik wilt maken van het spreekrecht over een agendapunt van deze vergadering, stuur dan vóór de dag van de vergadering een mailbericht naar raadsgriffier, mevrouw drs. C. Miedema via cobie.miedema@valkenswaard.nl, of neem telefonisch contact met haar op via 040-2083407.

Op de voorlopige agenda staan onder meer de volgende onderwerpen:

  • Voorstel over bestemmingsplan Buitengebied 2**
  • Voorstel over Transitievisie Warmte
  • Voorstel over grondexploitatie Borkel Oude School
  • Voorstel over verordening Jeugdhulp 2022

Zie voor de volledige agenda: valkenswaard.nl/commissievergadering.

Buitengebied 2

Over bestemmingsplan Buitengebied 2 kun je op donderdag 2 december niet meer inspreken. Op 23 november vond een extra commissievergadering plaats voor het horen van alle insprekers over dit plan.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug