Luister
Live
2 januari 2022 - 09:50
Deel dit artikel:

Muziek op Schoot bij het CMD keert terug

Bij het Centrum voor Muziek en Dans start op woensdag 19 en donderdag 20 januari aanstaande weer de cursus Muziek op Schoot. Een cursus voor zowel de (groot)ouders als het (klein)kind in de leeftijd van 6 maanden tot 4 jaar.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Jonge kinderen en hun begeleiders worden wekelijks meegevoerd in de betoverende wereld van muziek. De les wordt aangepast aan de leeftijd en de individuele ontwikkeling van de kinderen in de groep. Actieve en rustige elementen, nieuwe en bekende liedjes, verschillende materialen en muziekstijlen lopen vloeiend in elkaar over. Je gaat naar huis met een schat aan ideeën en liedjes. Kortom: het plezier dat je samen op de les beleeft, gaat thuis gewoon door.

De cursus duurt tien weken en de kosten hiervan bedragen 86 euro. De cursus wordt gegeven op woensdag- en donderdagochtend van 09.15 tot 09.55 uur. Bij overschrijding van het maximale aantal inschrijvingen wordt de groep gesplitst.

Maatregelen

Voor alle cursussen bij het CMD geldt dat ze zich houden aan de maatregelen rondom het coronavirus. De cursus kan alleen doorgaan als de coronamaatregelen het toelaten. Waar nodig werken ze in kleinere groepen of wordt de inhoud van de les aangepast.

Aanmelden

Interesse? Meer informatie over ons aanbod en aanmelden vind je op de website centrumvoormuziekendans.nl. Uiteraard kun je ook contact opnemen met de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans, de Hofnar 14 in Valkenswaard, telefoon: 040-2083591. De CMD-administratie is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur. 

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug