Luister
muziek
15 mei 2024 - 16:14
Deel dit artikel:

Vrienden van Valkenhof maken leven aangenamer: ‘Voor bewoners, medewerkers en familie’

De Stichting Vrienden van Valkenhof wil bijdragen om het leven van de mensen die een verbinding hebben met Valkenhof nog aangenamer te maken. Recreatie, ontspanning en cultuur zijn in dat kader volgens hen onmisbare zaken en bepalen voor een belangrijk gedeelte de kwaliteit van het leven.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

De Stichting wil dit ondersteunen door wensen en ideeën, die passen binnen deze doelstelling, financieel mogelijk te maken. “We richten ons niet alleen op de bewoners van Valkenhof. Ook medewerkers, familieleden, vrijwilligers en mantelzorgers behoren tot onze doelgroep”, zegt Stichting Vrienden van Valkenhof.

Voorbeelden zijn: recent hebben ze een financiële bijdrage geleverd bij de aanschaf van een duofiets, hebben ze een barbecue financieel ondersteund en hebben ze gebak met koffie mogelijk gemaakt bij een uitje van bewoners. “Dus behoor je tot onze doelgroep en heb je een leuk idee of heb je altijd die ene wens in vervulling willen laten gaan: ga naar de website vriendenvanvalkenhof.nl en klik op de pagina ‘procedure aanvragen’.”

Kom je er niet uit of heb je een vraag, e-mail dan naar de secretaris Eduard Kerssemakers via info@stichting-vrienden-van-valkenhof.nl of bel hem via 06-11388689. “We zien jullie suggesties graag tegemoet”, aldus Stichting Vrienden van Valkenhof.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie