Luister
muziek
27 Mei 2024 08:18
Deel dit artikel:

Auto in brand na botsing met vrachtwagen op N69, bestuurder loopt weg van wrak

Een auto is na een botsing met een vrachtwagen in de nacht van zondag op maandag in brand gevlogen. Het ongeval vond plaats op de N69 bij Valkenswaard.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Rico Vogels
Advertentie

Op de N69, bij de kruising met De Maaij bij Borkel, heeft om 03.15 uur een ongeval plaatsgevonden. Een personenauto reed van Valkenswaard richting Lommel en een vrachtwagen vanuit Lommel reed richting Valkenswaard. Laatstgenoemde draaide linksaf richting de Maaij in Bergeijk. De personenauto remde niet en reed achterop de zijkant van de vrachtwagen. Hierdoor scheurde de personenauto vrijwel geheel open en vloog in brand.

Toen de vrachtwagenchauffeur ging kijken wat er exact aan de hand was, zag hij één persoon weglopen van het autowrak richting België. Deze persoon is later aangetroffen en zal eerst onderzocht worden.

Het wegdek lag bezaaid met onderdelen, die door de brandweer opgeveegd zijn. Het wrak is weggetakeld en de vrachtwagen zal onderzocht worden of deze nog in staat is om te rijden.

De weg is afgesloten geweest tussen Borkel en de grens met België. Hulpdiensten waren verbaasd dat er nog iemand levend uit het autowrak gekomen was

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie