Luister
muziek
9 juni 2024 - 08:07
Deel dit artikel:

Bezwaar tegen kappen van twee bomen in Valkenswaard

De adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten komt bijeen in Heeze in een openbare hoorzitting. Onder meer het kappen van twee bomen in Valkenswaard staat centraal.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Op de agenda staat de volgende zaken:

  • 19.00 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard, waarbij werd besloten om de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen voor het kappen van twee Tilia x europaea bomen gelegen aan de Barentszstraat te Valkenswaard.
  • 19.30 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard, waarbij werd besloten om een verzoek om handhaving inzake bebouwing met overkapping over de gehele lengte van een tuin aan de Duithof te Valkenswaard, af te wijzen.

Indien u van plan bent als toehoorder de hoorzitting bij te wonen dan adviseren wij u om uiterlijk op de dag van de hoorzitting contact op te nemen met het secretariaat van de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten (telefoonnummer 040-2241571). Dit omdat de agenda van de hoorzitting nog tot op de dag van de hoorzitting kan wijzigen. 

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie