Luister
muziek
10 Juli 2024 11:05
Deel dit artikel:

Alle vervoer in Valkenswaard voortaan te vinden op één website

Alle vervoersmogelijkheden in gemeente Valkenswaard kun je vanaf vandaag vinden op de nieuwe website: vervoervoormij.nl.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Dus ben je op zoek naar een vervoersoplossing die bij jouw situatie past? Omdat je bijvoorbeeld niet meer zelf kunt autorijden of fietsen? Onder het motto ‘Mobiliteit is Meedoen’ zet bovenstaande website álle vervoersmogelijkheden in Valkenswaard en andere Brabantse gemeenten op een rij. Ook als het gaat om vrijwilligersvervoer.

De website is ook een handig hulpmiddel voor vrijwilligers, mantelzorgers en professionals om mensen die niet zo handig zijn met internet te helpen aan de juiste informatie. De website heeft onder andere een slimme zoekfunctie, handige print-knop en de mogelijkheid om informatie te delen via e-mail of Whatsapp. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om bijvoorbeeld naar familie en vrienden te gaan of een dagje uit te plannen.

Vervoer belangrijk om mee te blijven doen

Wij vinden dat vervoer geen probleem mag zijn. Vervoer is belangrijk om actief deel te (blijven) nemen aan de samenleving. Als je je niet kunt verplaatsen, dan wordt je wereld klein. Als je er wél op uit kunt, heb je minder kans om eenzaam te worden en blijf je langer gezond. Vervoer Voor Mij maakt vervoersmogelijkheden voor iedereen bereikbaar.

Over Vervoer Voor Mij

Vervoer Voor Mij is een initiatief van Stichting Vervoer voor Elkaar en bureau Buitenlijn in samenwerking met de provincie Noord-Brabant, de regio Zuidoost-Brabant en de gemeente Valkenswaard. 

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie