Luister
muziek
20 Juli 2024 08:16
Deel dit artikel:

Werkzaamheden aan Dommelseweg duren langer: ‘Mede door slecht weer’

Mede door het slechte weer verlopen de werkzaamheden aan de Dommelseweg in Dommelen minder snel dan vooraf gedacht. De aannemer heeft de planning aangepast om het gehele traject Dommelseweg in het voorjaar van 2025 af te kunnen ronden.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Gemeente Valkenswaard
Advertentie

Hieronder zie je de belangrijkste data van de werkzaamheden:

12 augustus

- Het gedeelte tussen cafetaria De Kombuis tot de kruising Nieuwe Waalreseweg (groende gedeelte op de kaart) wordt afgesloten. De aannemer start met het verwijderen van het asfalt.

- Ze vragen om vanaf 12 augustus 07.00 uur geen auto’s te plaatsen in dit gedeelte van de weg.

- Cafetaria de Kombuis is bereikbaar via de loopschotten.

- Aannemer Hurkmans zal de woningen in het gele gedeelte op de kaart aansluiten aan het nieuwe kabelnetwerk. Bewoners krijgen hier persoonlijk bericht over.

- Ook vervangen zij de kabels en leidingen rondom de kruising Nieuwe Waalreseweg – Vasco da Gamastraat (in het blauwe gedeelte). De weg blijft tijdens deze werkzaamheden open voor doorgaand verkeer.

30 augustus

- Kruising met Barentszstraat – Jan Vlekkestraat is gereed en open voor verkeer richting het industrieterrein aan de Van Linschotenstraat.

2 september

- Het blauwe gedeelte op de kaart wordt afgesloten voor verkeer. Doorgaand verkeer vanaf het Floraplein richting Dommelen is hierdoor niet meer mogelijk. Ook vanuit de Nieuwe Waalreseweg is het niet meer mogelijk richting het Floraplein te rijden.

Nieuwe Waalreseweg afgesloten vanaf 2 september

In een eerdere vooraankondiging is aangegeven dat de kruising Dommelseweg-Nieuwe Waalreseweg afgesloten wordt vanaf 12 augustus. Dit is niet haalbaar. De kruising Dommelseweg-Nieuwe Waalreseweg is afgesloten vanaf 2 september.

Vasco Da Gamastraat

Vanaf 26 augustus start de aannemer met het verwijderen van het asfalt in de Vasco da Gamastraat. De aannemer zorgt ervoor dat buurtschap Kompas de corsobouwplaats via deze zijde kan verlaten.

Kruising Dijkstraat

Vanaf de Dommelseweg tot de kruising Dijkstraat wordt de riolering van de Nieuwe Waalreseweg vervangen. De kruising met de Dijkstraat wordt op een later moment voor enkele dagen afgesloten. Wanneer dit precies is, zal via borden bij de kruising aangegeven worden.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie