Luister
muziek
27 Juli 2024 10:41
Deel dit artikel:

Samen even uit de zorg: creativiteit centraal bij mantelzorgersbijeenkomst in Valkenswaard

Bij de bijeenkomsten voor Valkenswaardse mantelzorgers bij De Zoete Inval staat creativiteit centraal. Maandag 5 augustus vindt er weer een bijeenkomst plaats.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Valkenswaard telt ruim 1.100 mantelzorgers. Zij zijn onmisbaar in Valkenswaard en verdienen onze waardering en ondersteuning. Daarom organiseren Steunpunt Mantelzorg Verlicht, Cordaad en gemeente Valkenswaard in 2024 maandelijks drie activiteiten voor mantelzorgers en zorgbehoevenden. Hier kunnen mantelzorgers, samen met hun zorgvragers, genieten van een ontspannende ochtend of middag. Aangezien er voldoende begeleiding is, kunnen mantelzorgers ook een eigen invulling geven aan de ochtend of middag.    

Maandag 5 augustus Creatief actief     

Bij de bijeenkomsten in De Zoete Inval staat creativiteit centraal. "Terwijl we gezellig praten onder het genot van een kopje koffie, word je uitgedaagd om creatief aan de slag te gaan", zegt GGD Zuidoost-Brabant. "Een activiteitenbegeleidster van Valkenhof zorgt voor de ideeën en de ondersteuning hierbij. "

  • Wanneer: iedere eerste maandag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur  
  • Waar: de Zoete Inval, Nieuwe Waalreseweg 38 in Valkenswaard  

Aanmelden wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht. Je kunt je aanmelden door te bellen naar Steunpunt Mantelzorg Verlicht via 088-0031168 of te mailen naar info@mantelzorgverlicht.nl. 

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie