Luister
muziek
29 Juli 2024 14:39
Deel dit artikel:

Eten met de hand en terug in de tijd: bourgondisch eetfestijn in Maarheeze

Terug naar de tijd van ridders met het bourgondisch eetfestijn in Maarheeze. Het Gilde St. Joris - St. Barbara organiseert de unieke gelegenheid: Boeuf Bourguignon.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Op zaterdag 17 augustus 2024 start het Maarheezer gilde met een uniek bourgondisch eetfestijn waarbij bezoekers worden teruggevoerd naar de tijd van de ridders en waar je kunt genieten van een overvloed aan spijzen die met zorg op open vuur bereid worden en waarbij je alle gerechten (zoals gebruikelijk in die tijd) met de hand kunt eten.

Dit festijn wordt opgeluisterd door een schare van middeleeuws vermaak en theateracts. Denk aan minstrelen, vuurspuwer en middeleeuwse verhalen en legendes die uitgebeeld worden. Dit alles is tussen 18.00 en 21.00 uur (poort open vanaf 17.00 uur). De locatie is het gildeterrein (ingang via sportpark De Romrijten in Maarheeze).

Tickets voor bourgondisch eetfestijn

Na afloop is er een afterparty (tot 01.00 uur) met vrije entree, waarbij iedereen mag aanschuiven om te genieten van de sfeer van de middeleeuwen. De kosten voor dit eetfestijn zijn 35 euro per persoon, exclusief dranken. Kaarten voor het middeleeuws feest zijn ook te verkrijgen bij Café Ons Lieske en Boekhandel Sprankenis in Maarheeze. Voor meer informatie kijk je op gildemaarheeze.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie