Luister
muziek
18 Augustus 2024 16:30
Deel dit artikel:

Vrijwilligerspenningen voor Betsie, Ardie en Marjo van aaihondenteam

Betsie Senders-Snoek, Ardie Hattenbach en Marjo van de Ven-Denkers hebben zondagmiddag een vrijwilligerspenning ontvangen van de gemeente Valkenswaard.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Wethouder Rens Pijnenburg reikte zondag de gemeentelijke vrijwilligerspenning uit aan Betsie, Ardie en Marjo. De eerste twee zijn lid van het aaihondenteam, waarmee zij naar verzorgingshuizen gaan, zodat de bewoners met de honden kunnen knuffelen, wandelen et cetera. Marjo is instructeur, lid van het aaihondenteam en houdt zich bezig met de ledenadministratie.

LEES OOK: Audi gezocht in regio vanwege vermissingszaak in België

De gemeentelijke vrijwilligerspenning kan worden uitgereikt indien men op organisatorisch of bestuurlijke wijze minimaal tien jaar werkzaam is geweest. Deze uitreiking vond plaats op zondag 18 augustus om 16.00 uur bij de Verenigde Vakenswaardse Hondenliefhebbers (VVH) op Sportpark Den Dries in Valkenswaard.

Verenigde Valkenswaardse Hondenliefhebbers (VVH)

De Verenigde Valkenswaardse Hondenliefhebbers, kortweg VVH, is op 19 maart 1988 opgericht met als doelstelling het bevorderen van het contact tussen mens en hond in de ruimste zin van het woord. De VVH is een vereniging zonder winstbelangen, waarin de kaderleden volledig op vrijwillige basis en met passie voor honden de vereniging een warm hart toedragen. "Zonder deze passie en inzet is de VVH geen VVH", aldus de organisatie.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie