Luister
muziek
18 September 2024 16:01
Deel dit artikel:

FALK Automotive vestigt zich in historisch Jonkers-pand in Valkenswaard: 'Het is eindelijk zover'

Een nieuwe speler in de autobranche zit voortaan gevestigd in een markant pand in Valkenswaard; daar waar voorheen autobedrijf Jonkers decennialang zat, aan de Luikerweg. Tijdens hun officiële opening kun je er een kijkje gaan nemen.

valkenswaard24
  / Betaalde content
Advertentie

FALK Automotive is het resultaat van de gedeelde visie van Arthur en Gev, twee broers en autoliefhebbers die al jarenlang dromen van hun eigen autobedrijf. Hun gedeelde passie voor alles wat met auto's te maken heeft, bracht hen op het idee om hun eigen zaak op te zetten. "Auto's zijn altijd onze grote passie geweest", vertelt Arthur. "We wilden die passie omzetten in iets tastbaars, een plek waar klanten kunnen rekenen op onze ervaring en liefde voor het vak."

Gev vult aan: "We hebben altijd geloofd dat een autobedrijf meer is dan alleen een plaats om auto's te kopen. Het gaat om de relatie met de klant, de zorg voor hun voertuig en de beleving. Bij FALK Automotive draait alles om die persoonlijke aanpak."

Opening van FALK Automotive in Valkenswaard

De officiële opening van FALK Automotive vindt plaats op zaterdag 21 september, van 12.00 tot 17.00 uur, aan de Luikerweg 38 in Valkenswaard. "Eindelijk is het zover", melden de broers. "Kom langs om onze passie voor auto’s te ontdekken, kennis te maken met ons team en te genieten van exclusieve acties en kortingen op al onze diensten."

Wat kun je verwachten?
- Exclusieve openingskortingen
- Heerlijke hapjes & drankjes
- Exclusieve voorraad

Historisch pand met karakter in Valkenswaard

Wat FALK Automotive extra bijzonder maakt, is dat het gevestigd is in het historische pand van Jonkers. Dit iconische gebouw speelde jarenlang een belangrijke rol in het economische leven van Valkenswaard. Waar het pand vroeger diende als thuishaven voor het familiebedrijf Jonkers, staat het nu opnieuw centraal in het dorp als de locatie voor FALK Automotive. "Het is fantastisch om dit pand, dat zoveel geschiedenis ademt, weer nieuw leven in te blazen", vertelt Arthur trots. "Het voelt alsof we een stukje erfgoed in ere houden."

Het gebouw is zorgvuldig gerenoveerd om het karakter van de oude tijden te behouden, terwijl het voldoet aan alle moderne eisen van een autobedrijf. De grote open ruimte en authentieke details, zoals de houten balken en hoge plafonds, zorgen voor een unieke ambiance. "Het pand verbindt het verleden met de toekomst", legt Gev uit. "Klanten voelen zich meteen thuis door de warme, historische uitstraling, terwijl ze tegelijkertijd kunnen genieten van onze moderne faciliteiten."

Breed scala aan diensten

Onder de leiding van Arthur en Gev biedt FALK Automotive een breed scala aan diensten, waaronder de verkoop van zowel nieuwe als tweedehands auto's, onderhoudsbeurten, APK-keuringen en reparaties. "Wij hebben niet alleen oog voor de technische kant van auto's, maar ook voor de klant zelf", vertelt Gev. "Onze missie is om ervoor te zorgen dat elke klant met een tevreden gevoel de deur uit gaat of het nu voor een aankoop of onderhoud is."

Toekomst van FALK Automotive

Met hun innovatieve en persoonlijke aanpak hoopt FALK Automotive, onder leiding van Arthur en Gev, snel een vaste waarde te worden in Valkenswaard en omstreken. "We kijken uit naar de toekomst. Ons doel is om mee te groeien met de wensen van de klant en tegelijkertijd altijd de hoogste standaard te bieden", vertelt het duo enthousiast.

FALK Automotive hoopt in de komende jaren uit te breiden met nog meer services en blijft daarbij luisteren naar de wensen van de klant en inspelen op de snel veranderende autowereld.

Met de komst van dit autobedrijf krijgt Valkenswaard er niet alleen een nieuwe onderneming bij, maar ook een betrouwbare partner voor iedereen die zorgeloos de weg op wil, gehuisvest in een pand dat het rijke erfgoed van de stad respecteert.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie