Luister
muziek
13 juni 2020 - 16:04
Deel dit artikel:

Zwembad De Wedert gaat weer open voor vrij zwemmen

Vanaf maandag 22 juni gaat het binnenzwembad van De Wedert weer open voor mensen die vrij willen zwemmen. “We hebben voorzichtig opgestart met het aanbod voor verenigingen en zijn ontzettend blij dat we het bad nu weer iets verder open kunnen stellen", vertelt wethouder Theo Geldens. "Belangrijk is dat iedereen de regels blijft respecteren zodat we samen kunnen blijven genieten van ons fantastische binnenbad.”

valkenswaard24
  • Beeld - Evert Meijs
Advertentie

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand kan houden, mag een beperkt aantal mensen in het zwembad. Om inzicht te hebben in het aantal mensen dat komt zwemmen, is het van belang dat bezoekers hun zwemtijd reserveren. Het reserveren van zwemtijd verloopt via het algemene nummer (040 208 3555) van het zwembad. De reserveringslijn is open op maandag, woensdag en donderdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Mensen die een reservering hebben gemaakt, ontvangen informatie over de maatregelen waar rekening gehouden mee dient te worden tijdens hun zwembadbezoek.

Abonnementhouders
Ook abonnementhouders moeten hun zwembezoek reserveren en betalen per bezoek. Op het moment dat het aantal momenten dat gezwommen kan worden groter wordt, gaan de abonnementen weer in. De abonnenten worden nu verlengd met het moment dat er geen gebruik van kan worden gemaakt.

De tijdstippen waarop gezwommen kan worden, staan hieronder vermeld.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie