Luister
muziek
21 juni 2020 - 17:20
Deel dit artikel:

Monique Arts is nieuwe projectmanager Valkenswaard Marketing

Monique Arts, wonend in Valkenswaard, wordt per 1 juli 2020 de nieuwe projectmanager van Valkenswaard Marketing. Na bijna negen jaar al haar energie ingezet te hebben in Eersel, waar ze de toenmalige VVV mede heeft omgebouwd naar het huidige Toeristisch Informatiepunt (TIP) Eersel, werd het voor haar tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

valkenswaard24
Advertentie

Monique gaat er vooral voor zorgen dat het ‘merk’ Valkenswaard nóg bekender wordt bij inwoners en ondernemers en natuurlijk bij de bezoekers van buitenaf. Daarbij hoort een ondersteuning van allerlei initiatieven vanuit de lokale bevolking en verenigingen, inclusief evenementen en andere zaken om Valkenswaard verder op de kaart te zetten.

Collectief
Dat houdt ook in dat ze een belangrijke rol vervult in het collectief VisitValkenswaard. In VisitValkenswaard komen drie organisaties samen: de VVV Valkenswaard, het Centrummanagement en Valkenswaard Marketing.

"Wij zijn ervan overtuigd dat Monique deze functie met enthousiasme en energie zal invullen", stelt VisitValkenswaard. Vanaf 1 juli 2020 is Monique Arts te bereiken op mailadres monique@valkenswaardmarketing.nl

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie