Luister
muziek
3 juli 2020 - 15:05
Deel dit artikel:

Maanden na lintjesregen hebben Valkenswaardenaren koninklijke onderscheiding | FOTO'S

Ze hebben er ruim twee maanden op moeten wachten, maar vandaag hebben vijf Valkenswaardenaren eindelijk hun lintje ontvangen. Wegens de maatregelen rondom het coronavirus konden er op 24 april geen bijeenkomsten en evenementen plaatsvinden. Dit had tot gevolg dat er tijdens de jaarlijkse lintjesregen ook geen koninklijke onderscheidingen konden worden uitgereikt.

valkenswaard24
  • Beeld - Michael van Tol
Advertentie

De geplande Algemene Gelegenheid van 24 april is op een aangepaste wijze doorgegaan, echter zonder het uitreiken van de versierselen en zonder een bijeenkomst met alle decorandi.

Vrijdag hebben zij alsnog hun onderscheiding gekregen, waarbij de anderhalvemeterregel uiteraard in acht wordt genomen. De bijeenkomst vond plaats in de Kunstkeuken, aan de Markt in Valkenswaard. De gedecoreerden werden hier ontvangen door burgemeester Anton Ederveen en kinderburgemeester Iris Brom. De partners van de decorandi speldden de versierselen bij hun echtgenoot of echtgenote op.

Verdiensten
In totaal zijn vijf inwoners van de gemeente Valkenswaard benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Het zijn Dennis van Gerwen, René Hooijschuur, Wouter Kiela, Mart Wijnen en Marianne Witvoet-Broos. Meer over hun verdiensten, lees je HIER.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie