Luister
muziek
14 juli 2020 - 15:06
Deel dit artikel:

Je kunt alsnog Avond4daagse Valkenswaard lopen met de Home Edition

De gebruikelijke Avond4daagse van Valkenswaard gaat dit jaar niet door. Maar er is een creatief alternatief: de Home Edition. Loop je de 4daagse dan door huis? Nee, dat niet natuurlijk. Maar je vertrekt wel vanaf je eigen huis. En je maakt je eigen routes. Via de app van eRoutes. Na vier dagen lopen ontvang je de enige echte Avond4daagse-medaille.

valkenswaard24
  • Beeld - Scouting St Maarten
Advertentie

Met de Home Edition biedt de Avond4daagse iedereen in Nederland de gelegenheid alsnog het jaarlijkse uitje te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen tot en met 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven. En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad.

Goed doel
Dit jaar loop je naast de mooie medaille voor jezelf óók voor een ander. Niet voor alle kinderen is wandelen namelijk vanzelfsprekend. Veel kinderen met reuma kunnen niet meedoen aan de Avond4Daagse. Bewegen, zoals lopen, spelen, fietsen lukt hen vaak niet. Hun gewrichten werken niet mee en ze zijn gauw uitgeput.

De partner van de Avond4daagse, ReumaNederland, zet zich dagelijks in voor mensen met reuma. Door mee te lopen en te doneren aan ReumaNederland draag je bij aan dit onderzoek, zodat kinderen met jeugdreuma snel het juiste medicijn krijgen. Met een Tikkie kun jij een donatie van 1 euro doen.

Inschrijven
Klik hier om je in te schrijven. In verband met de betaling moet een ouder of verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname 5 euro. Daarvoor krijg je vier verschillende routes via de eRoutes-app. Je kunt daarbij kiezen uit 2,5, 5 of 10 kilometer. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse-medaille thuis.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie