30 juli 2020 - 14:29
Deel dit artikel:

Politie zeker van brandstichting aan De Smelen en zoekt getuigen

Drie personenauto's zijn in de nacht van woensdag 29 juli op donderdag 30 juli uitgebrand onder een carport bij een woning aan De Smelen in Valkenswaard. "We hebben concrete aanwijzingen gevonden dat er sprake is van brandstichting", zegt de politie. Ze zijn op zoek naar getuigen.

valkenswaard24 / - • Beeld - Rico Vogels

Rond 02.15 uur werden de bewoners ruw uit hun slaap gestoord door een brand. Een brand die hun drie auto’s heeft verwoest en hun huis heeft beschadigd. Door kordaat optreden van de brandweer kon de woning worden gespaard.

Uit onderzoek is gebleken dat de brand opzettelijk is ontstaan door brandstichting. "We nemen deze brandstichting hoog op. Je moet er niet aan denken dat de brand daadwerkelijk was overgeslagen op de woning. Een woning waar mensen rustig lagen te slapen. Door de alertheid van de bewoners vielen er gelukkig geen slachtoffers."

Tips
De politie op zoek naar getuigen die ze meer kunnen vertellen over de brandstichting. Heb je wat gezien tussen 01.30 uur en 02.00 uur in de directe omgeving van De Smelen in Valkenswaard? Dan horen zij dat graag via het tipformulier → https://bit.ly/338O3QF
Je kunt ook bellen naar 0900-8844. Meld je het liever anoniem? Dan kan contact op worden genomen met 0900-7000 (Meld Misdaad Anoniem)

Ook als je camerabeelden hebt waarop mogelijk beelden staan die meer kunnen vertellen over deze brandstichting dan horen ze graag. Je kunt de beelden uploaden via het tipformulier.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug