Luister
muziek
5 augustus 2020 - 13:27
Deel dit artikel:

Valkenswaards bedrijf Scholt Energy breidt uit naar Oostenrijk

Het Valkenswaardse bedrijf Scholt Energy breidt uit naar Oostenrijk. “Met 15 jaar marktervaring en groei in alle landen waar we actief zijn, is dit een mooie volgende stap", zegt CEO Rob van Gennip.

valkenswaard24
  / -
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Vanaf 1 oktober kunnen bedrijven in Oostenrijk een leveringscontract afsluiten bij Scholt Energy. In ieder land worden klanten ondersteund door regionale vaste contactpersonen en energiespecialisten vanuit kantoren in Valkenswaard, Waregem (België), Ratingen en Stuttgart (Duitsland). "We verwachten ook in Oostenrijk een goed alternatief te kunnen bieden ten opzichte van de bestaande marktpartijen. Daarnaast kent de Oostenrijkse energiemarkt veel gelijkenissen met de markten waar we al actief zijn”, aldus Van Gennip.

Sinds 2005 is Scholt Energy actief op de energiemarkt. Als van oorsprong Nederlands bedrijf volgde in 2010 de uitbreiding naar België en in 2015 betraden ze de Duitse markt. Momenteel bestaat het klantportfolio uit 5.000 bedrijven en komt de omzet dit jaar naar verwachting uit op 600 miljoen euro.

Energiepartner
Scholt Energy is naast energieleverancier ook een energiepartner. Ze richten zich op langdurige samenwerkingen en bieden naast energielevering ook diensten aan zoals zonnepanelen, energiebesparing en energiesturing. In Oostenrijk wordt begonnen met energielevering aan grootzakelijke bedrijven, aanvullende diensten volgen later.

Rob van Gennip: “Als vooruitstrevende organisatie in een competitieve markt, willen we sterk blijven groeien. De hoge klanttevredenheid en het lage klantverloop toont aan dat we, ondanks onze sterke groei, klantgerichtheid en flexibiliteit weten te behouden. Het is een hele mooie uitdaging om dit vanaf 1 januari ook in Oostenrijk te bewerkstelligen.’’

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie