Luister
muziek
28 augustus 2020 - 13:06
Deel dit artikel:

MolenMarkt als alternatief op verdwenen winkels in Borkel

De MolenMarkt is een nieuw initiatief in Borkel en Schaft. Nu er geen winkels meer zijn en ook de landwinkel jaren geleden is gestopt, is dit het alternatief. Er volgen twee pilots: 29 augustus en 19 september. Vijf lokale ondernemers gaan er verse specialiteiten verkopen: Kaaz Valkenswaard, de Hanne Hoeve, de Woeste Hoeve, Liesbeth bakt en Koffiegeluk.

valkenswaard24
  / -
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

"Alleen de SRV-wagen rijdt nog één keer per week rond en de molen is open op woensdag en zaterdag", vertelt Pascale van Deuren. "En natuurlijk niet te vergeten enkele plaatselijke boeren met groente en fruit." Tijdens de coronaperiode is het idee ontstaan om ook in Borkel een kleine markt te organiseren. Dat idee is verder uitgewerkt en nu kan er dit jaar twee keer een pilot gehouden worden om te kijken of er genoeg interesse is.

Datum
Deze pilots vinden plaats op zaterdag 29 augustus en 19 september. Dan wordt er op een terrein naast de molen de MolenMarkt gehouden. Ook de molen is dan gewoon open. De MolenMarkt duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. "Bij voldoende belangstelling, gaan we volgend jaar maandelijks van april tot en met september deze markt houden."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie