Luister
Live
14 september 2020 - 15:05
Deel dit artikel:

Voetbaluitslagen: Balans opmaken na laatste bekerwedstrijd

De laatste bekerwedstrijd van dit seizoen zit erop. Wij hebben wederom alle uitslagen op een rijtje gezet. Daarnaast kijken we naar de stand in iedere groep én kijken we vooruit naar de volgende wedstrijd.

valkenswaard24 / - • Beeld - Evert Meijs

Bijna alle clubs in gemeente Valkenswaard hebben de winst gepakt. Alleen RKVV Dommelen leed een kleine nederlaag.

Hieronder de uitslagen:

VV De Valk - vv Heeswijk (2-2)
SV Valkenswaard - Sportclub Susteren (1-4)
Sv Budel 7 - Vv BES (2-2)
RKVV Dommelen - DOSL (1-0)

SV Valkenswaard
Helaas, voor SV Valkenswaard stopt het bekertoernooi hier. Ze eindigen als derde in hun groep. Sportclub Susteren stroomt door naar de volgende ronde. Best Vooruit eindigt als tweede en puntloos op de laatste plaats vinden we vv Scharn terug.

De Valk
Ook voor VV De Valk eindigt het bekertoernooi hier. Ze zijn tweede geworden, met twee punten achter nummer 1 SV Venray. Daarmee houden ze wel vv Heeswijk en FC Geleen-Zuid achter zich.

Dommelen
RKVV Dommelen vinden we terug op de eerste plaats in hun groep. Dan denk je: die zijn door. Maar dat is nog niet beslist. ODC en RKSV Sterksel moeten namelijk nog tegen elkaar spelen. Als ODC die wedstrijd wint of gelijk speelt, stromen zij door naar de volgende ronde en stopt het hier voor Dommelen. En die kans is groot, gezien de vorige uitslagen.

BES
Voor BES kunnen we wél concluderen dat zij doorgaan in het bekertoernooi. Zij zijn met 7 punten op de eerste plek geëindigd. Daarachter vinden we sv Budel 7, RKSV Heeze 7 en FC Cranendonck 3 terug.

Programma
Komende zondag start dan echt de competitie. SV Valkenswaard start om 14.30 uur op bezoek bij Hilvaria. VV De Valk start op datzelfde moment thuis tegen Mierlo Hout. Deze twee Valkenswaardse ploegen komen overigens wederom in dezelfde competitie uit, de 2e klasse.

Ook om 14.30 uur op zondag start RKVV Dommelen thuis tegen vv Hapert. Dommelen speelt in de 3de klasse dit seizoen. BES speelt het komende jaar in de 6e klasse. Zij trappen hun seizoen af op bezoek bij RKSV Heeze, tegen het 8ste. De wedstrijd start om 10.00 uur.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug