15 september 2020 - 14:20
Deel dit artikel:

60-plussers weer aan het dansen bij CMD

De cursussen voor 60-plussers zijn weer gestart bij het Centrum voor Muziek en Dans (CMD). In deze korte cursus van tien lessen besteden ze aandacht aan stabiliteit, spierspanning, juiste lichaamshouding, sterk worden en soepel blijven. Maar het dansen staat centraal.

valkenswaard24 / - • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Op maandag was de eerste les en de volgende vindt donderdag plaats. Het gaat om vrij bewegen of simpel aangeleerde danspassen op fijne muziek. Er is niet een bepaald niveau nodig. Iedereen kan meedoen binnen de eigen mogelijkheden, op zijn of haar eigen manier.

De lessen worden gegeven door Romy Rademakers; een jonge, enthousiaste dansdocente. Jazzdans, moderne dans en klassieke dans vormen de basis voor deze danslessen voor ouderen. Je bent welkom om een kijkje te komen nemen bij de cursus voordat je besluit in te schrijven.

Programma
De cursus 60+ Dansen vindt plaats op maandag van 18.00 uur tot 19.00 uur en donderdag van 14.30 uur tot 15.30 uur. De kosten bedragen 83 euro voor tien lessen. De cursus start onder voorbehoud van voldoende deelname.

Aanmelden
Voor meer informatie of aanmelden kun je terecht bij de administratie van CMD, de Hofnar 14 in Valkenswaard. Telefoonnummer is 040-2083591.
Je kunt je ook digitaal aanmelden via www.centrumvoormuziekendans.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug