Luister
Live
15 september 2020 - 11:55
Deel dit artikel:

Gemeente Valkenswaard zoekt nieuwe kinderburgemeester

Gemeente Valkenswaard zoekt, voor de periode van één kalenderjaar, een nieuwe kinderburgemeester die burgemeester Anton Ederveen kan ondersteunen in zijn representatieve taak. Nu is dat nog Iris Brom.

valkenswaard24 / - • Beeld - Michael van Tol

"Wij zoeken doenertjes met een droom", stelt de gemeente. "Valkenswaardse kinderen die niet op hun mondje zijn gevallen en het leuk vinden om met of namens de burgemeester de gemeente te vertegenwoordigen bij evenementen, herdenkingen en bijzondere ontvangsten."

Woon jij in de gemeente Valkenswaard, zit je in groep 7 of 8 van een basisschool of school voor speciaal onderwijs? Ben je enthousiast en niet bang om voor grote groepen mensen te staan én kun je dan ook nog deze groep mensen toespreken? Dan kun jij zomaar de geschikte kinderburgemeester zijn. Vraag aan je ouders of je mag solliciteren en stuur een mail aan de burgemeester van Valkenswaard waarin je uitlegt waarom jij nou juist het kind bent dat hem bij zijn werk kan helpen.

Solliciteren
Stuur deze mail vóór maandag 28 september 2020 naar gemeente Valkenswaard, naar kinderburgemeester@valkenswaard.nl. Geselecteerde kinderen die solliciteren mogen op dinsdag 6 of 13 oktober op het gemeentehuis in Valkenswaard hun sollicitatie toelichten.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug