Luister
muziek
30 september 2020 - 16:44
Deel dit artikel:

Herfst is hier: het wordt flink kouder | WEER

Sinds 22 september is het officieel herfst. Maar dat merken we niet alleen aan de datum. Het herfstweer is nu echt ingetreden. Het is de afgelopen tijd al behoorlijk nattig en dat blijft nog wel even zo. Wen er maar vast aan, want de temperatuur zal voorlopig rond de 15 graden blijven schommelen in gemeente Valkenswaard.

valkenswaard24
  / -
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Via Weeronline.nl

Het wordt dus bibberen als je zonder jas naar buiten gaat. Vanaf morgen gaat de temperatuur nog een stukje omlaag. Donderdag zal het zo'n 17 graden worden in Valkenswaard. Daarbij wordt er ook regen voorspeld. Ditzelfde geldt ook voor vrijdag. Daarna wordt het wederom iets kouder.

Vanaf zaterdag wordt verwacht dat de komende twee weken de temperatuur rond de 16 en 15 graden zal zijn. De zon zal af en toe wel doorbreken, maar de kans op regen is er ook iedere dag. Ga dus altijd goed voorbereid op pad. "Oktober lijkt volgens de maandverwachting heel anders te verlopen dan de warme en zonnige maand september", zegt weerstation Weerplaza.

Amper warmte
"Na een zeer zonnige, meestal droge en warme septembermaand lijkt oktober volgens de maandverwachting heel anders uit te pakken. Ook de 15-daagse verwachting laat amper warmte toe en met dagelijks grote kans op neerslag duiken we dieper de herfst in."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie