Luister
Live
27 oktober 2020 - 09:23
Deel dit artikel:

Iedereen kan meedingen voor Foto van de Dag op Valkenswaard24

Ieder etmaal kiezen we een nieuwe prachtige prent uit de Facebookgroep 'De mooiste foto's van Valkenswaard'. Plaats je kiekje in die groep en ding mee om de Foto van de Dag te worden bij Valkenswaard24. Jouw foto verschijnt dan op onze app, website en social media.

valkenswaard24 / - • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Er worden ontzettend veel foto's met ons gedeeld. Gelukkig maar, want gemeente Valkenswaard heeft veel prachtige, grappige en inspirerende momenten om vast te leggen. Om dat een platform te geven, is de Facebookgroep De mooiste foto's van Valkenswaard opgericht. Hierin worden dagelijks tal van foto's geplaatst, die in gemeente Valkenswaard gemaakt zijn. Dat hoeven geen foto's te zijn die gemaakt zijn met de beste apparatuur. Soms zijn de spontane foto's, gemaakt met je telefoon, het allerleukst. Doe dus vooral mee.

Van alles
Iedere dag plaatsen we op Valkenswaard24 een foto van onze lezers. Deze moet gemaakt worden in onze gemeente, dus in één van de kernen, en mag overal over gaan. Een jubileum, een feest, een herdenking, een natuurfoto, de eerste schooldag of het weer. Iedereen kan dus meedoen. Aan het einde van dit jaar zullen we op een ludieke manier het eindresultaat presenteren.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug