Luister
muziek
27 oktober 2020 - 23:00
Deel dit artikel:

Auto beschoten op Jeneverbeslaan in Valkenswaard, geen gewonden

Er is dinsdagavond rond 22.35 uur een auto beschoten op de Jeneverbeslaan in Valkenswaard. Er zijn geen gewonden gevallen.

valkenswaard24
  / -
  • Beeld - Rico Vogels
Advertentie

Buurtbewoners hoorden schoten en alarmeerden de hulpdiensten. Ter plaatse trof de politie kogelgaten in een geparkeerde Volkswagen Golf aan. Ook zijn twee ruiten gesneuveld. In de auto zaten geen personen. In de omgeving van het incident zijn geen slachtoffers aangetroffen.

Onderzoek
De straat is afgesloten door de politie. Die doen sporenonderzoek en zullen getuigen horen. Daarnaast zullen ze eventuele camerabeelden bekijken. Meer informatie is op dit moment niet bekend.

Ook burgemeester Anton Ederveen heeft gereageerd op het schietincident. Hij is door de politie geïnformeerd. "Heftig voor de bewoners, dus goed dat het onderzoek snel gestart is en nu in afwachting vd eerste bevindingen", zegt hij op Twitter.

Getuigen
Heb je iets gezien of gehoord dat mogelijk verband houdt met het incident, bel dan 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Woon je in de buurt en heb je beveiligingscamera’s aan je huis? Misschien heb je dan wel beelden vastgelegd die waardevol kunnen zijn voor het onderzoek. Dit kunnen mensen op straat zijn, maar ook auto’s of andere voertuigen. Of heb je andere informatie? Neem contact op via 0900-8844. Liever anoniem, dat kan via 0800-7000.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie