Luister
muziek
31 oktober 2020 - 16:42
Deel dit artikel:

Lezing over dyslexie bij (jong)volwassenen in Bibliotheek Valkenswaard

Het is verrassend hoeveel mensen op latere leeftijd ontdekken dat ze dyslexie hebben, terwijl ze dachten dat ze 'gewoon niet goed konden leren' of erger nog: 'dat ze dom waren'. Iemand die hier alles over weet is Annelies van der Heijden. Op dinsdagavond 10 november komt ze naar Bibliotheek Valkenswaard om haar verhaal, ervaringen en tips te delen met het publiek.

valkenswaard24
  / Bibliotheek De Kempen
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Het wordt een feest van herkenning als de voorbeelden, feiten en verhalen voorbijkomen. Deze verhalen komen bijvoorbeeld uit eigen ervaringen en uit de coaching praktijk van Annelies. Zowel de klachten als de krachten worden besproken. De hoofdmoot van de lezing is: ‘Wat betekent dyslexie bij volwassenen in het dagelijkse leven; thuis, privé en bij studie en werk?’

Beperkt aantal plaatsen
De lezing start om 19.30 uur en wordt geheel veilig volgens de laatste maatregelen ingericht. Hierdoor is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Een ticket vooraf reserveren is dus nodig. Dit kan via de agenda op www.bibliotheekdekempen.nl of vraag ernaar bij de balie in Bibliotheek Valkenswaard.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie