Luister
muziek
21 november 2020 - 06:04
Deel dit artikel:

Nieuwe grasarena bij Tops in Valkenswaard

In de arena van Tops International in Valkenswaard komt een compleet nieuwe grasbodem te liggen. "We weten dat veel van 's werelds beste ruiters het prettig vinden om op gras te rijden", aldus Jan Tops.

valkenswaard24
  / Tops International Arena
  • Beeld - Evert Meijs
Advertentie

Het gras is gelegd in de uitgestrekte hoofd arena van 125 bij 85 meter. Deze terugkeer naar gras geeft internationale ruiters die naar Valkenswaard komen weer de mogelijkheid om op zowel een zand- als grasbodem van de allerhoogste kwaliteit te rijden. Jan Tops, eigenaar van Tops International Arena, is er heel tevreden over: We zijn erg verheugd om de hoofdarena weer te hebben voorzien van een perfecte grasmat, een hoogwaardige ondergrond voor topsport. We weten dat veel van 's werelds beste ruiters het prettig vinden om op gras te rijden."

'Mooiste springpistes'
Ook internationaal ruiter Maikel van der Vleuten prijst de terugkeer naar het gras: "Valkenswaard had jaren terug altijd één van de mooiste graspistes die we als internationale springruiters kennen. En na een aantal jaar op een zandbodem gesprongen te hebben, keert Tops International Arena weer terug naar gras. Ik kijk er enorm naar uit om vanaf 2021 weer op de prachtige graspiste van Valkenswaard te springen, want voor mij heeft Jan Tops in Valkenswaard toch altijd nog één van de mooiste springpistes."

In 2021 zal Tops International Arena gastheer zijn van competities op internationaal niveau.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie