Luister
Live
20 november 2020 - 16:08
Deel dit artikel:

Vrijwilligerscentrale Valkenswaard zet ondernemers in het zonnetje

Vandaag wordt landelijk de Dag van de Ondernemer gehouden. Zeker in deze moeilijke tijd voor ondernemers, wil Cordaad Welzijn ze een hart onder de riem steken. Zo ook in Valkenswaard.

valkenswaard24 / - • Beeld - Cordaad Welzijn

Ondernemers, bedrijven en zzp'ers zijn voor het verenigingsleven in ons land heel erg belangrijk. Veel ondernemers sponsoren de voetbalclub, harmonie of scouting met geld. Maar vaak zetten zij ook hun kennis in, kunnen verenigingen materialen lenen of gebruik maken van een locatie voor opslag of het bouwen van een carnavals- of corsowagen.

Ze verdienen het
Zeker in deze lastige tijd waarin ondernemers het vaak moeilijk hebben, willen Cordaad Welzijn hen in het zonnetje zetten. "Omdat ze dat verdienen, omdat ze er vaak niks voor terugvragen. Als Vrijwilligerscentrale Valkenswaard zetten wij de ondernemers in Valkenswaard die wij kennen en die vrijwilligersorganisaties bij ons hebben aangeleverd, op onze social media in het zonnetje", aldus de initiatiefnemers.

Volg daarvoor de Facebookpagina of Instagramaccount. Wil je zelf ook iets doen? Kijk dan op de website voor meer informatie.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug