Luister
Live
21 november 2020 - 16:00
Deel dit artikel:

Groot onderhoud Peedijk duurt langer

De onderhoudswerkzaamheden aan de Peedijk in Borkel en Schaft duren langer. Sinds 12 oktober is de gemeente hier aan het werk.

valkenswaard24 / Gemeente Valkenswaard • Beeld - Gemeente Valkenswaard

De werkzaamheden duren langer dan was voorzien. Tijdens de uitvoering is een aanpassing in de asfaltconstructie gemaakt waardoor de weg iets hoger ligt. Ook de bermen moeten nog opgehoogd worden met extra grond die moest worden aangevoerd. Verder duurt het bestraten van alle inritten ook wat langer dan voorzien. In totaal duren de werkzaamheden nu tot en met 4 december.

Dan is het asfalt op de Peedijk vanaf de Bruggerdijk tot aan de Maastrichterweg vervangen door een nieuwe verstevigde bovenlaag, is de weg wat verbreed en zijn ook de bermen verstevigd om het vele zware verkeer te kunnen dragen.

Afsluiting Peedijk
Tijdens de werkzaamheden is de Peedijk volledig afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Maastrichterweg en Dorpsstraat. Voor de bereikbaarheid van aanliggende percelen worden aanvullende maatregelen getroffen.

Vragen
Met vragen over de werkzaamheden, kun je contact opnemen met de heer R. Jacobs van de gemeente via telefoonnummer (040) 2083444, of via een email naar rob.jacobs@valkenswaard.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug