Luister
muziek
29 november 2020 - 17:04
Deel dit artikel:

Blik op de week: Illegaal feest gestopt en initiatief voor pumptrack

We gaan even terugblikken op afgelopen week. Hieronder sommen we de leukste, spannendste en grootste nieuwtjes per dag op. Blijf Valkenswaard24 volgen met onze gratis app en mis niets.

valkenswaard24
  / -
  • Beeld - Evert Meijs / Politie Valkenswaard
Advertentie

Maandag
Louis Smulders is de laatste valkenier van Valkenswaard: 'Het gaat niet meer zoals vroeger'
Samen met twee fretten, een havik, twee harrishawks en een hond beoefent Louis Smulders uit Borkel de hobby van valkenier en havikier. Het jachtseizoen is weer begonnen.

Dinsdag
John en Kitty Mollee vieren gouden jubileum: 'Onweersbuien komen in ieder huwelijk voor'
Hotel Tatenhove in De Koog op Texel vormde in 1970 het decor van de huwelijksreis van John en Kitty Mollee. En het zat dit jaar in de planning om voor hun gouden jubileum er weer heen te gaan. Het liep anders. Ze leggen zich er gelaten bij neer.

Woensdag
Illegaal vuurwerk in beslag genomen van 18-jarige op vakantiepark in Valkenswaard
Op een vakantiepark aan de Maastrichterweg in Valkenswaard trof de politie woensdagochtend ruim 7 kilo illegaal vuurwerk aan. Een 18-jarige man uit Valkenswaard is aangehouden.

Donderdag
Burgemeester met zorgcoördinator in gesprek over corona | VIDEO
Burgemeester Anton Ederveen spreekt deze keer met Ingrid van Lierop, zorgcoördinator bij zorgcentrum De Bogen. Ze hebben het over de gevolgen van corona voor het centrum, de medewerkers en de bewoners.

Vrijdag
Initiatief voor het aanleggen van een pumptrack in Valkenswaard
Evert-Jan Haarhuis is samen met medebestuursleden Joy van den Boom en Robin Depon deze week een petitie gestart voor de aanleg van een pumptrack. Een bevlogen Haarhuis vertelt uitgebreid over de suggestie om jongeren vanaf tien een extra vertier te bieden.

Zaterdag
Jacques van Gerven benoemd tot ereburger van Valkenswaard
Jacques van Gerven (90) is zaterdag benoemd tot ereburger van gemeente Valkenswaard. "Zijn naam is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van de valkerij in Valkenswaard", stelt de gemeente.

Zondag
Illegaal feest met 30 bezoekers beëindigd in Valkenswaard
De politie heeft zaterdagavond een feest beëindigd waarbij bijna dertig personen aanwezig waren. Dit is in deze coronatijd niet toegestaan.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie