Luister
muziek
2 december 2020 - 13:55
Deel dit artikel:

Vogelverschrikkerfestival komt met eigen Vogelbekbier

Het Vogelverschrikkerfestival (VVF) lanceert een eindejaarsgeschenk. Daarmee borduurt het VVF voort op het Vogelhuisjesfestival. Dat initiatief loopt nog steeds en wordt komend voorjaar besloten met een verkiezing van de beste, origineelste en mooiste vogelhuisjes.

valkenswaard24
  / Vogelverschrikkerfestival
Advertentie

Dit geschenk bestaat uit een houten vogelhuisje, dat ook dienst doet als een bierkist en dat ook daadwerkelijk een fles kwaliteitsbier bevat. Het bier is tot Vogelbekbier gedoopt.
Het vogelhuisje wordt voorzien van het logo van het VVF en het bier krijgt een speciaal etiket. Het geschenk is voor 19,95 euro te koop via vogelverschrikkerfestival.nu en kan dan, vanaf 14 december, worden opgehaald bij café Willem II aan de Frans van Beststraat.

De opbrengst komt ten goede aan het VVF. Bovendien: wie zijn vogelhuisje op mooie, leuke of bijzondere wijze beschildert kan nog meedoen aan het Vogelhuisjesfestival in het voorjaar, in een speciale categorie.

Quadrupel
Het Vogelbekbier is een Quadrupel van Brouwerij Van Moll uit Eindhoven. Het is een traditioneel bier, gebrouwen uit mout, hop, water en donkere Belgische suikersoorten. Toevoeging van een klein beetje Australische hop (Galaxy) zorgt voor een exotisch smaakaccent in de afdronk.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie