Luister
muziek
21 december 2020 - 16:05
Deel dit artikel:

De Statie: 'Wij hebben echt de allerbeste gasten'

Zo. Dat was me het jaar wel, het begon fantastisch. Zo blikt De Statie terug op 2020. Met een heerlijke nieuwjaarssessie en een carnaval om nooit te vergeten. Maar toen, op 12 maart annuleerden we alle activiteiten.  Du Commerce, de Fantast en Willem II bleven gewoon open. Dat duurde nog drie dagen. Op 15 maart ging ook de Statie op slot.

valkenswaard24
  / -
  • Beeld - Evert Meijs
Advertentie

Nee, dit wordt geen trieste terugblik op een horrorjaar. Toegegeven, niet iedere nacht was slaapvol. Horecamensen zijn ook maar mensen. De werknemers van de Statie misten hun werk, ze misten jullie. Toch was de zomer, binnen alle beperkingen, fantastisch. Omdat jullie er weer waren. En omdat jullie meebewogen binnen al die grenzen. De Willem II Pubquiz werd online een fenomeen; op het hoogtepunt deden meer dan 500 teams mee. En dan hebben we het nog niet over de vele schouderkloppen, harten onder de riemen en bemoedigende woorden.

'Het komt goed'
December 2020. De Statie is weer op slot. Dit jaar geen nieuwjaarssessie. Geen kerstgezang. Helaas. Maar: het komt goed. Heel veel dank voor al jullie support, op welke manier dan ook. Wij hebben echt de allerbeste gasten. Fijne feestdagen, blijf gezond en houd je een beetje aan de regels. Zoveel sneller zien we elkaar weer op de Statie. In het echt. Met een goed glas in de hand en een arm om elkaars schouder.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie