Luister
muziek
28 december 2020 - 16:10
Deel dit artikel:

Valkenswaard Verhaalt zoekt verhalenvertellers

Op zondag 24 januari organiseert Theater De Hofnar zijn jaarlijkse Winter ValVald’rie. Een presentatie van uiteenlopende Valkenswaardse culturele activiteiten. Eén van die activiteiten is Valkenswaard Verhaalt. Dat is wat het is: mensen vertellen verhalen, en ze zoeken nog deelnemers, verhalenvertellers.

valkenswaard24
  / -
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Valkenswaard Verhaalt wordt een programma met verhalen, korte gesprekjes met de vertellers en livemuziek. De presentatie is in handen van Nuria Schats en Indy van Lieshout tekent voor de regie. Initiatiefnemer is Riks Werts.

Valkenswaard Verhaalt is niet op zoek naar zogenoemde ‘trajectverhalen’, dus verhalen die een heel leven bestrijken. Verder is de thematiek vrij: geestig, spannend of ontroerend, het mag allemaal. Per verhaal zijn 3 tot 8 minuten beschikbaar. Belangrijk is vooral dat het publiek geboeid kan luisteren. Podiumervaring is niet vereist.

Valkenswaard Verhaalt is geen open podium. Vooraf aanmelden is vereist en dat kan via een e-mail naar Riks Werts: rikswerts@kpnmail.nl.

Livestream en opname
In deze tijden van corona ziet de Winter ValVald’rie er natuurlijk anders uit dan gebruikelijk. In de theaterzaal wordt, met inachtneming van de coronamaatregelen, het gehele programma opgenomen en live uitgezonden via een stream. Later komt er ook een YouTube-versie van.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie