Luister
muziek
14 januari 2021 - 11:46
Deel dit artikel:

Voetbalschool van RKVV Dommelen gaat weer van start

In de maanden januari en februari verzorgt Voetbalschool Dommelen vier trainingen. Deze voetbalschool wordt verzorgd door JP Academie en is toegankelijk voor alle meiden en jongens van 6 tot 15 jaar, zowel veldspelers als keepers.

De kosten voor deelname aan vier trainingen zijn voor leden van RKVV Dommelen 10 euro en voor niet-leden 20 euro. De trainingen vinden plaats op vrijdagavonden 22 januari en 5 en 19 februari, van 18.15 uur tot 19.30 uur. Een vierde moment wordt nog ingepland. De trainingen van 22 januari en 5 februari vinden, in verband met de sluiting van de sporthallen, plaats op sportpark 't Heike. Indien mogelijk, zal de training van 19 februari en het vierde moment in de zaal van De Belleman plaatsvinden.

Inschrijven per deelnemer kan via het invullen van dit formulier. Bij vragen kan je een mail te sturen naar voetbalschool@rkvvdommelen.nl. Alle info over Voetbalschool Dommelen vind je op rkvvdommelen.nl/voetbalschool.

Corona
Voetbalschool Dommelen houdt zich aan de meest recente richtlijnen van de overheid en de KNVB in relatie tot het gebruik van de sporthal De Belleman.

valkenswaard24
  / RKVV Dommelen
  • Beeld - Evert Meijs
Advertentie

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie