Luister
muziek
7 februari 2021 - 12:06
Deel dit artikel:

Burgemeester Ederveen in gesprek met Paul L’Herminez van De Hofnar

Burgemeester Anton Ederveen is in gesprek gegaan met Paul L’Herminez, directeur van theater De Hofnar in Valkenswaard. Ze praten over de gevolgen dat de coronacrisis heeft op het theater. Bekijk het in onderstaande video.

valkenswaard24
  / Redactie
Advertentie

We willen in deze moeilijke tijd extra aandacht voor elkaar hebben. Aandacht voor elkaars verdriet, teleurstellingen en andere gevolgen die mensen ervaren door corona. We kijken ook vooruit: hoe helpen we elkaar hier doorheen en weer bovenop? We kunnen elkaar ondersteunen met initiatieven én door persoonlijke verhalen te delen.

Dat laatste gebeurt al enige tijd in een serie uitzendingen bij de lokale omroep VOS onder de titel ‘Gesprek met de burgemeester’. Burgemeester Ederveen gaat in gesprek met een inwoner of organisatie uit Valkenswaard over de gevolgen van de coronacrisis voor hem of haar, of voor de organisatie.

YouTube
Onlangs werd de zevende aflevering opgenomen, waarin de burgemeester sprak met Paul L’Herminez, directeur van theater De Hofnar in Valkenswaard. Deze aflevering is nog tot vrijdag 12 februari te zien op VOS TV op elk even uur. Alle uitzendingen zijn ook te zien via het YouTubekanaal van de VOS.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie