Luister
Live
22 februari 2021 - 06:06
Deel dit artikel:

Hoofdtrainer Paul Firet verlengt bij RKVV Dommelen

Het contract met hoofdtrainer Paul Firet is voor komend seizoen verlengd bij RKVV Dommelen. "Met name behouden wat goed is en aanvullen waar behoefte ligt. Een exercitie waarvan we nu zeggen dat deze naar tevreden is afgerond", zegt de club.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - RKVV Dommelen

Niet bij de pakken neerzitten, maar doorpakken was al snel het devies bij RKVV Dommelen. Ze hebben al een doorkijk genomen naar het komende seizoen. "De benodigde ingrediënten om een goede seizoenstart te maken is zorgen voor een goede staf", staat in het persbericht te lezen. "We zijn er dan ook trots op dat we een zeer uitgebalanceerde kwalitatief goede staf hebben staan voor het komend seizoen." Waaronder de verlenging van Paul Firet. "Daarnaast zijn we verheugd met Tim van der Heijden, een extra trainer voor het tweede selectieteam. We zijn trots dat de andere bestaande stafleden ook komend seizoen actief zijn bij onze vereniging."

Jeugdopleiding
Ook de aanvoer vanuit de eigen jeugd is verder versterkt met het aantrekken van Bart Schuur. Hij is de nieuwe trainer voor JO19-1. "Ons hoofd opleiding Maarten de Backer, de huidige trainer van JO19-1, zal zich volledig gaan richten op zijn primaire taak, wat onze volledige jeugdopleiding ten goede gaat komen", zegt RKVV Dommelen.

"Door deze aanvullingen verwachten we onze selectie maximaal te hebben gefaciliteerd om een goed seizoen te gaan draaien. We kunnen niet wachten om met deze staf en de selectie een frisse nieuwe seizoenstart te kunnen gaan maken."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug