Luister
muziek
25 februari 2021 - 16:15
Deel dit artikel:

Cordaad Welzijn organiseert belastingspreekuur in Valkenswaard

De belastingen, ieder jaar komen deze terug. Cordaad Welzijn helpt mensen bij het invullen van de inkomstenbelasting over 2020 tijdens twee speciale spreekuren.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Cordaad Welzijn doet dit niet voor iedereen, maar wel voor mensen met een inkomen op bijstandsniveau of met AOW en een klein aanvullend pensioen. Deze spreekuren vinden plaats op maandag 29 maart en woensdag 31 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur in de Bibliotheek in de Hofnar in Valkenswaard.

Om het de vrijwilligers makkelijk te maken, vragen ze aan mensen om de volgende zaken mee te brengen: een werkende DigiD-code, gegevens over het inkomen (jaaropgaven), gegevens over het huis, Hypotheek en WOZ-waarde (behalve als men in een huurhuis woont), rekeningen van ziektekosten, eventuele schulden.

Afspraak maken
Als men hulp wil bij het invullen moet er wel een afspraak gemaakt worden. Dat kan bij Anneke Maas-van Bommel. Per mail: annekemaas@cordaadwelzijn.nl. Je kunt ook bellen, WhatsApp of sms van maandag tot en met donderdag tot 12.30 uur op telefoonnummer 06-3903.5454 of telefonisch iedere morgen tot 12.30 uur, via 040-2046614.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie