Luister
muziek
03 April 2021 06:04
Deel dit artikel:

Laat je mening over het Eurocircuit-terrein horen

Het bestemmingsplan waarin het Eurocircuit-terrein gelegen is, dateert uit 1977. De gemeente heeft de verantwoordelijkheid voor een goede ruimtelijke ordening. Dit houdt in dat het bestemmingsplan actueel moet zijn en duidelijke regels laat zien voor onze inwoners en andere belangrijke partners, zoals de verenigingen. Om de toekomst van het terrein zo goed mogelijk vorm te geven, willen de gemeente graag van je weten wat het Eurocircuit-terrein voor jou betekent.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Gemeente Valkenswaard
Advertentie

Wat vind jij de beste invulling? Antwoorden daarop kun je rond 13 april geven. 3000 inwoners van de gemeente Valkenswaard ontvangen dan een brief om deel te nemen aan deze burgerpeiling. "We vinden het heel belangrijk dat een representatief beeld wordt geschetst hoe inwoners van de gemeente Valkenswaard over het Eurocircuit denken. Door middel van een steekproef die een representatieve afvaardiging is van onze inwoners, kan de gemeente objectief horen hoe belangrijk het Eurocircuit terrein voor de gemiddelde inwoner is en hoe deze de toekomst ziet", zegt de gemeente. Daarom voert een onafhankelijk onderzoeksbureau dit onderzoek uit.

Brief op de mat
Het is de bedoeling dat degene aan wie deze brief geadresseerd is de vragenlijst invult. Wil je de enquête toch liever op papier invullen, dan kun je een papieren vragenlijst aanvragen via een e-mail naar toekomsteurocircuit@valkenswaard.nl onder vermelding van 'papieren enquête Eurocircuit'.

Niet geselecteerd?
Zit je niet tussen de 3000 respondenten maar wil je ook je mening geven? Iedereen die de enquête in wil vullen, is van harte uitgenodigd dat te doen. Neem contact op via het bovenstaande nummer of stuur een e-mail naar toekomsteurocircuit@valkenswaard.nl en geef aan dat je een extra respondent bent. Je ontvangt dan een unieke toegangscode om de vragenlijst in te vullen.

Resultaten
Zondag 2 mei is de laatste dag dat je je mening digitaal kunt geven. Op papier moet je de vragenlijst uiterlijk 26 april invullen. Dit heeft te maken met de verwerkingstijd. Het rapport wordt door het onderzoeksbureau opgeleverd en toegevoegd aan het totaalrapport ‘Toekomst Eurocircuit’, dat tevens online beschikbaar komt voor iedereen. Dat rapport wordt aangeboden aan het college van B&W en de gemeenteraad. In de zomer neemt de raad dan het besluit.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie