Luister
Live
3 mei 2021 - 11:21
Deel dit artikel:

Gedeelte Bosstraat afgesloten vanwege werkzaamheden aan riolering

De werkzaamheden aan de riolering in de Bosstraat in Valkenswaard zijn gestart. Het betreft het gedeelte tussen de Eindhovenseweg en de Meerstraat. De aanpassingen aan de riolering zijn bedoeld om wateroverlast in de omgeving van Eindhovenseweg en Bosstraat aan te pakken.

valkenswaard24 / Gemeente Valkenswaard • Beeld - Google Streetview

De werkzaamheden duren naar verwachting ongeveer vier weken, dus tot eind mei. Tijdens de werkzaamheden in de Bosstraat zal de rijbaan op dit gedeelte afgesloten zijn. De woningen in de Bosstraat, Meerstraat en de parallelweg van de Europalaan, zijn in deze periode bereikbaar via een tijdelijke aansluiting op de Europalaan.

Voor het leggen van het riool onder de verhoogde kruising van de Bosstraat met de Meerstraat, moet ook deze kruising voor een korte periode worden afgesloten. De Meerstraat is dan tijdelijk bereikbaar vanuit de Karel Mollenstraat-Noord, dus tegen de huidige verkeersrichting in.

Informatie
Direct aanwonenden ontvangen een brief over de werkzaamheden. Met vragen kun je terecht bij de heer H. Hendrikse via telefoonnummer 040-2083444. Wil je meer weten over de aanpak van (regen)wateroverlast in onze gemeente, kijk dan eens op valkenswaard.nl/wateroverlast.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug