Luister
muziek
7 mei 2021 - 14:11
Deel dit artikel:

Online lezing door kinderpsycholoog Jolijn Monteiro

Wat is het fijn als het thuis lekker loopt. Als er rust is en de kinderen lekker in hun vel zitten. Heerlijk als het gewoon gezellig is in huis. Maar: "Als het ritme steeds weer anders is, hoe hou je het dan gezellig in huis?" Tijdens deze interactieve lezing gaat De Bibliotheek het hebben over de dynamiek binnen het gezin in deze rare, onvoorspelbare tijd.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Bibliotheek De Kempen
Advertentie

Een tijd waarin het ritme steeds weer anders is en er ook steeds weer andere dingen gevraagd worden van jou als ouder. Want natuurlijk is het fijn als het gezellig is in huis, maar dat is het echt niet altijd. Dat is natuurlijk heel normaal. Binnen elk gezin botst het wel eens, maar in deze tijd van coronamaatregelen die steeds weer veranderen, is het in veel gezinnen lastiger om de daarin de balans te vinden.

Jolijn Monteiro verzorgt deze lezing. Ze heeft sinds ruim vijftien jaar een eigen praktijk voor ouders, kinderen en gezinnen als kinderpsycholoog in Hapert en is zelf ook moeder van drie kinderen. Hiermee ervaart ze ook zelf de veranderingen die deze bijzondere tijd met zich meebrengt voor ouders.

Via Zoom
De online lezing is op woensdag 19 mei om 20.00 uur en is gemakkelijk thuis te volgen via online platform Zoom. Via de agenda op bibliotheekdekempen.nl kun je je aanmelden. Je ontvangt dan op 19 mei in je mailbox de link naar de lezing. Er zijn geen kosten aan verbonden, er wordt wel de mogelijkheid geboden voor een vrijwillige bijdrage.

Bibliotheek De Kempen helpt graag jong en oud steeds behendiger te worden met online bijeenkomsten. Wil je nog graag wat vertrouwen opbouwen of heb je weinig ervaring met Zoom, volg dan online digihulp van Bibliotheek De Kempen en krijg alle uitleg van een van hun deskundigen. Ook te vinden via de activiteitenagenda op de website.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie