Luister
muziek
8 mei 2021 - 09:12
Deel dit artikel:

Ontdek creatief schrijven bij de Bibliotheek

Op dinsdagavond 18 mei, vrijdagavond 4 juni en dinsdagavond 22 juni kun je bij Bibliotheek De Kempen gratis online kennismaken met creatief schrijven.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Bibliotheek De Kempen
Advertentie

Lezen is leuk. Maar zelf een verhaal creëren is minstens zo leuk. Dat ontdek je deze avonden onder begeleiding van Sandra Hakkens. De organisatie behandelt kort verschillende facetten van het schrijven, zoals personages, setting, dialoog en beeldend schrijven. Aan de hand daarvan maak je samen leuke, afwisselende en uitdagende opdrachten. Soms doe je dat samen, soms alleen. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, het plezier in schrijven is het belangrijkst. Verhalen mogen gedeeld worden, maar het hoeft niet. Je mag ook opdrachten inleveren voor meer feedback. Iedereen mag aansluiten. Schrijfervaring is niet nodig.

Aanmelden
Je kunt gratis deelnemen aan deze online schrijfsessies. Je hoeft geen lid te zijn van De Bibliotheek. De sessies zijn op dinsdag 18 mei, vrijdag 4 juni en dinsdag 22 juni van 20.00 uur tot 21.00 uur. De sessie van 4 juni staat in het teken van de Boekenweek, met het thema ‘Tweestrijd’. Aanmelden kan via de agenda op bibliotheekdekempen.nl. Deze sessies vinden plaats via Zoom. Voor dit online platform is in principe geen installatie nodig, het werkt via je webbrowser. Het is verstandig het eens van te voren te bekijken en indien mogelijk te testen. Een voorwaarde voor deze online lezing is een goed werkende internetverbinding. Bij aanmelding ontvang je op de dag zelf een aanmeldlink vanuit de Bibliotheek en bijgevoegd een instructie rondom het gebruik van Zoom.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie