Luister
muziek
8 mei 2021 - 21:28
Deel dit artikel:

Carolusdreef afgesloten vanwege werk aan riolering

De Carolusdreef in Valkenswaard, tussen de Unastraat en Die Haghe, is binnenkort afgesloten voor alle verkeer, behalve fietsers. De wegafsluiting is nodig omdat er vanaf het hoofdriool onder de Carolusdreef twee zogeheten ‘uitleggers’ gemaakt worden, richting het bouwterrein van de voormalige basisschool.

valkenswaard24
  / Gemeente Valkenswaard
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

De werkzaamheden vinden plaats van maandag 10 mei om 08.00 uur tot dinsdag 11 mei 17.00 uur. Op deze uitleggers sluit de gemeente uiteindelijk een parallelriool aan voor de nieuwbouw die er komt op de hoek Carolusdreef en Die Haghe.

Omleidingen
Verkeer komend vanaf de Eindhovenseweg wordt bij de Carolusdreef gestremd en de weg is bij Die Haghe helemaal afgesloten. Vanuit de Nieuwe Waalreseweg wordt een ‘doorgaand verkeer gestremd’-bord geplaatst bij de Waalreseweg, de Carolusdreef en bij iedere zijweg van de Carolusdreef. Net voorbij de Unastraat wordt de Carolusdreef geheel afgesloten.

Vrachtwagens
Vrachtverkeer komend vanaf de Nieuwe Waalreseweg, wordt bij de bocht met de Carolusdreef verwezen naar de Waalreseweg richting de kruising van de Waalreseweg, Eindhovenseweg en Markt en vanaf daar richting de Europalaan. Het vrachtwagenverbod dat geldt vanaf de Markt wordt tijdelijk opgeheven tot aan de Europalaan.

Met eventuele vragen over het werk kun je terecht bij de heer Hoeks. Hij is bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente 040-2083444.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie