Luister
muziek
8 mei 2021 - 16:05
Deel dit artikel:

Cursussen Centrum voor Muziek en Dans online van start

Vanaf 19 mei gaan bij het Centrum voor Muziek en Dans (CMD) de cursussen Muziek op Schoot en Muziek & Beweging weer van start. Deze keer in aangepaste vorm: online via ZOOM.

valkenswaard24
  / Gemeente Valkenswaard
Advertentie

Omdat dit natuurlijk anders is dan iedereen gewend is, zal de eerste les een gratis proefles zijn. Ben je enthousiast, dan kun je je daarna aanmelden voor de cursus, die dit keer uit vijf lessen zal bestaan.

Muziek op Schoot
Jonge kinderen en hun begeleiders worden wekelijks meegevoerd in de betoverende wereld van muziek. De les wordt aangepast aan de leeftijd en de individuele ontwikkeling van de kinderen in de groep. Actieve en rustige elementen, nieuwe en bekende liedjes, verschillende materialen en muziekstijlen lopen vloeiend in elkaar over. Je gaat naar huis met een schat aan ideeën en liedjes. Kortom: het plezier dat je samen op de les beleeft, gaat thuis gewoon door. Een cursus voor zowel de (groot)ouders als het (klein)kind in de leeftijd van 6 maanden tot 4 jaar.

Muziek & Beweging
Ook kleuters zingen, spelen en bewegen graag op muziek. Swingend, vrolijk en bovenal speels: dat is de cursus Muziek en Beweging. Elke les gaan de kinderen op een muzikale en speelse ontdekkingstocht en samen beleef je allerlei avonturen die met klanken en muziek te maken hebben. Door het aanvoelen, horen en zingen van verschillende soorten muziek, worden de fantasie en sociale vaardigheden gestimuleerd.

Houdt je kind van bewegen en muziek? Dan is dit echt iets voor hem of haar. De cursus is voor kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool (leeftijd 4-6 jaar).

Muziek op Schoot: proefles woensdag 19 mei - van 9.30 tot 10.00 uur
Muziek & Beweging: proefles vrijdag 21 mei - van 15.30 tot 16.00 uur
Kosten: 30 euro voor vijf lessen, voorafgegaan door een gratis proefles.

Aanmelden voor de proefles(sen) kan via centrumvoormuziekendans.nl. Kijk bij nieuwsberichten. Daar vind je tevens meer informatie over beide cursussen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie