Luister
Live
9 juni 2021 - 09:15
Deel dit artikel:

Themabijeenkomst raad over doorontwikkeling marketing: Ff offline in Valkenswaard

Op donderdag 17 juni is er een raadsinformatiebijeenkomst over het de ontwikkelingen rondom Doorontwikkeling marketing: ‘Ff offline in Valkenswaard’. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in het gemeentehuis in Valkenswaard. Je kunt deze vergadering rechtstreeks volgen via een livestream via valkenswaard.nl/webcast.

valkenswaard24 / Gemeente Valkenswaard • Beeld - Michael van Tol

Voor het realiseren van de Toekomstvisie, is een goede positionering van Valkenswaard van belang. Hiervoor is in 2016 Valkenswaard Marketing opgericht. Deze organisatie heeft zich sinds haar oprichting flink doorontwikkeld. In deze themabijeenkomst wordt de gemeenteraad van Valkenswaard bijgepraat over de laatste stand van zaken, waarbij er met name wordt ingegaan op de ontwikkeling van de centrale campagne ‘FF offline in Valkenswaard’. Daarbij wordt de doorontwikkeling van citymarketing ook in een breder perspectief geplaatst van de herijking van de Toekomstvisie en positionering van de gemeente Valkenswaard. Tijdens de bijeenkomst zijn vertegenwoordigers van Valkenswaard Marketing aanwezig voor een presentatie.

Aanmelden
De bijeenkomst is openbaar. Vanwege de coronamaatregelen is het nodig je van tevoren aan te melden als je bij de vergadering aanwezig wilt zijn. Aanmelden kan tot uiterlijk 17 juni 16.00 uur, bij de raadsgriffier, mevrouw drs. C. Miedema, via een mailbericht aan cobie.miedema@valkenswaard.nl, of telefonisch via 040-2083407.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug