Luister
Live
4 juni 2021 - 20:28
Deel dit artikel:

FOTO'S: Noodweer zorgt wederom voor wateroverlast in Valkenswaard

De straten in Valkenswaard zijn weer flink onder water gelopen door het noodweer dat over onze provincie trekt. Op social media zijn verschillende foto's en video's te zien die ons doen denken aan dezelfde periode een jaar geleden.

valkenswaard24 / Redactie

Heb jij ook foto's of video's van problemen door het noodweer? Stuur die dan naar redactie@valkenswaard24.nl of plaats het onder onze Facebookpost.

Vooral de Leenderweg is hard getroffen door de vele liters water. De straat is volledig onder water gelopen en het is onverantwoord geworden om er met de auto doorheen te rijden. Dat kan flinke schade geven aan het voertuig, maar ook aan de panden aan de weg. Maar de Leenderweg is zeker niet de enige straat in Valkenswaard dat last ondervindt van de neerslag.

Barricades
Op verschillende plekken hebben inwoners hun auto's dwars over de straat geparkeerd of andere maatregelen getroffen om het verkeer te verhinderen. Zo zorgen ze ervoor dat het water niet als een golfslagbad tegen hun woningen of kantoorpanden aanklotst of de panden binnenloopt.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug