Luister
Live
10 juni 2021 - 14:05
Deel dit artikel:

Vacature: Bijbaan bij Center Parcs De Kempervennen voor technische dienst

Ben je iemand die technisch is ingesteld en wil je een bijbaan die eens iets anders is dan de supermarkt bijbaantjes? Dan is deze vacature voor jou!

valkenswaard24 / Redactie

Wat houdt de bijbaan Technische Dienst in? Als Hulpkracht Technische Dienst ben je samen met je collega’s in de weer met verschillende klusjes. Dit kunnen zijn; kapotte lampen vervangen in een van de cottages of hotelkamers, maar ook keukenkastjes repareren en inkomende meldingen van gasten of de andere afdelingen oplossen. Door de verschillende diensten is deze bijbaan goed te combineren met school, doordat je in de avonden, het weekend, en de vakanties werkt.

Dit ben jij
Center Parcs de Kempervennen streeft er naar een excellente service te bieden aan haar gasten, en hierbij is de afdeling Technische Dienst een essentiële factor om te zorgen dat alles goed draait.

  • Je bent een leergierige student of scholier van minimaal 17 jaar, die het een uitdaging vindt om onze gasten met een glimlach naar tevredenheid te helpen *Het is van belang dat je in ieder geval in het weekend en in de vakanties beschikbaar bent. Eventueel is een doordeweekse werkdag ook bespreekbaar.
  • Je bent geïnteresseerd in techniek.

Dit bieden wij jou
Wat kan je van ons verwachten:

  • Flexibele werktijden
  • Een dynamische en gezellige werkomgeving
  • Veel en vooral leuke collega’s
  • Een personeelspas waarmee jij en je inwonende gezinsleden gratis kunnen zwemmen, bowlen, tennissen en nog meer!
  • Leuke personeelsfeesten

Wil je meer weten over werken bij Center Parcs? Kijk dan snel onderstaand filmpje! Impressie bijbaan Center Parcs

Vragen of meer weten?
Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 06-83185590 (bellen en appen) of stuur een mail naar werkenbijdekempervennen@groupepvcp.com. Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Solliciteer dan direct en stuur ons jouw CV en motivatie toe.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug