Luister
Live
24 september 2021 - 09:49
Deel dit artikel:

Cursus Muziek op Schoot en Muziek & Beweging bij CMD

Bij het Centrum voor Muziek en Dans start op woensdag 29 en donderdag 30 september weer de cursus Muziek op Schoot. Een cursus voor zowel de (groot)ouders als het (klein)kind in de leeftijd van 6 maanden tot 4 jaar.

valkenswaard24 / Redactie

Jonge kinderen en hun begeleiders worden wekelijks meegevoerd in de betoverende wereld van muziek. De les wordt aangepast aan de leeftijd en de individuele ontwikkeling van de kinderen in de groep. Actieve en rustige elementen, nieuwe en bekende liedjes, verschillende materialen en muziekstijlen lopen vloeiend in elkaar over. Je gaat naar huis met een schat aan ideeën en liedjes. Kortom: het plezier dat je samen op de les beleeft, gaat thuis gewoon door.

Ook kleuters zingen, spelen en bewegen graag op muziek. Swingend, vrolijk en bovenal speels: dat is de cursus Muziek en Beweging. Houdt je kind van bewegen en muziek? Dan is dit echt iets voor hem/haar! De cursus is voor kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool (leeftijd 4-6 jaar) en start op vrijdag 1 oktober a.s.

Sonja Geuze

Elke les gaan de kinderen op een muzikale en speelse ontdekkingstocht en samen beleef je allerlei avonturen die met klanken en muziek te maken hebben. Door het aanvoelen, horen en zingen van verschillende soorten muziek, worden de fantasie en sociale vaardigheden gestimuleerd. Beide cursussen duren tien weken en worden gegeven door Sonja Geuze. De kosten bedragen 86 euro per cursus van tien lessen. Bij overschrijding van het maximale aantal inschrijvingen wordt de groep gesplitst.

Muziek op Schoot: woensdag en donderdag ochtend 09.15 – 09.55 uur
Muziek & Beweging: vrijdagmiddag 15.30 – 16.15 uur

Voor alle cursussen bij het CMD geldt dat ze zcih uiteraard houden aan de maatregelen rondom het coronavirus. Waar nodig werken ze in kleinere groepen en wordt de inhoud van de les aangepast.

Interesse? Voor meer informatie over het aanbod en aanmelden kun je terecht op de website centrumvoormuziekendans.nl. Uiteraard kun je ook contact opnemen met de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans via telefoonnummer 040-2083591. De CMD-administratie is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 en 17.00 uur. 

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug